அதீத சக்தி வாய்ந்த சந்த்ர மந்திரம் (28 முறை கூறவும் )
சந்த்ரஸ்ய ஸ்ருணு நாமானி ஸுபதானி மஹி பதே
யானி ஸ்ருத்வ நரோதுக்கான் முச்யதே நத்ர சம்சய
ஸுதாகரோ விது சோமா கிளௌரப்ஜோ குமுத பிரிய
லோக பிரிய ஸுப்ர பானு சந்த்ரமா ரோஹினி பதி
ஸசீ ஹிமகரோ ராஜ துவிஜராஜோ நிசாகர
ஆத்ரேய இந்து சீதாம்சு ரோஷதீச கலாநிதி
ஜெய்வத்ருகோ ராமபத்ர க்ஷீரோதர்நவ சாம்பவ
நக்ஷத்ர நாயக ஷம்புசிர சூடாமணிர் விபு
தபஹர்த்த நபோ தீபோ நமன்யேதானி ய படேத்
ப்ரத்யஹம் பக்தி சம்யுக்த தஸ்ய பீட வினஸ்யதி
ததினே ச படேத்யஸ்து லாபேத் சர்வம் சமீஹதம்
கிரஹதீனாம் ச சர்வேஷாம் பவேத் சந்த்ர பலம் சதா
CHANDRA MANTRA IN ENGLISH : (28 NAMES) (CHANT 28 TIMES)
HE WHO READS THIS SLOKA WILL GET ALL KIND OF SUCCESS IN ALL MATTERS.
CHANDRASYA SRUNU NAAMAANI, SHUBADHANI MAHEE PATHE,
YANI SRUTHWA NARODUKHAN MUCHYATHE NATHRA SAMSAYA.,
SUDHAKARO, VIDHU, SOMO, GLOURABHJO, KUMUDA PRIYA,
LOKA PRIYA, SHUBRA BHANU, CHANDRAMA, ROHINEE PATHI.
SASEE, HIMAKARO, RAJA, DWIJARAJO, NISAKARA,
AATHREYA, INDU, SEETHAMSU, ROSHADHEESA, KALA NIDHI.,
JAIVATHRUKO, RAMA BHRATHA, KSHEERODHARNAVA,SAMBHAVA,
NAKSHATRA NAYAKA, SHAMBHUSIRA CHOODAMANIR, VIBHU.,
THAPAHARTHA, NABHO DHEEPO, NAMANYETHANI YA PADETH,
PRATHYAHAM BHAKTHI SAMYUKTHA THASYA PEEDA VINASYATHI.,
THADHINE CHA PADEDHYASTHU LABHETH SARVAM SAMEEHATHAM,
GRAHADHEENAAM CHA SARVESHAM BHAVETH CHANDRA BHALAM SADA
அகோர வீர்யம் கொண்டவளும் அதர்வண வேதத்தில் பூஜிக்கப்படும் அசுர துர்கையின் வடிவான இம்மூலிகை வீடியோவில் குறிப்பிட்டுள்ள படி பூஜித்தால் எதிரிகளை துவம்சம் செய்யும். செல்வம் சேரும். கோடிட்ட இடத்தில எதிரியின் பெயரை நிரப்பி கூறி வரவும். அதீத சக்தி வாய்ந்த இந்த மந்திர பிரயோகம் தவறான தர்மமில்லாத விஷயத்திற்கு செய்தால், செய்பவருக்கும் அவர் குடும்பத்திற்கும் கடும் விளைவுகள் ஏற்படும். எனவே கவனம் தேவை. தெளிவாக வீடியோவை ஒரு முறைக்கு இரு முறை பார்த்தபின் செய்து வரவும். ASURI DURGA MANTRA IN ENGLISH : OM̐ KAṬUKE PATRE SUBHAGE ĀSURI RAKTE-RAKTA-VĀSASE ATHARVAṆASYA DUHITE AGHORE AGHORA-KARMA-KĀRIKE _______________ GATIṂ DAHA DAHA UPAVIṢṬASYA GUDAṂ DAHA DAHA SUPTASYA MANO DAHA DAHA PRABUDDHASYA HṚDAYAṂ DAHA DAHA HANA HANA PACA PACA TĀVAT DAHA TĀVAT PACA YĀVAN-ME-VAŚAM-ĀYĀTI HUM̐ PHAṬ SVĀHĀ । அசுரி துர்கை மந்திரம் தமிழில் : ஓம் கட்டுக்கே பத்ரே ஸுபகே அசுர ரக்தே ரக்த வஸசே அதர்வனஸ்ய துஹிதே அகோரே அகோர கர்மா கரிகே ________________கடீம் தஹ தஹ குடாம் தஹ தஹ சுப்தஸ்ய மனோ தஹ தஹ பிரபுத்தஸ்ய ஹ்ருதயாம் தஹ தஹ பஸ பஸ த
Comments
Post a comment