அதீத சக்தி வாய்ந்த சந்த்ர மந்திரம் (28 முறை கூறவும் ) சந்த்ரஸ்ய ஸ்ருணு நாமானி ஸுபதானி மஹி பதே யானி ஸ்ருத்வ நரோதுக்கான் முச்யதே நத்ர சம்சய ஸுதாகரோ விது சோமா கிளௌரப்ஜோ குமுத பிரிய லோக பிரிய ஸுப்ர பானு சந்த்ரமா ரோஹினி பதி ஸசீ ஹிமகரோ ராஜ துவிஜராஜோ நிசாகர ஆத்ரேய இந்து சீதாம்சு ரோஷதீச கலாநிதி ஜெய்வத்ருகோ ராமபத்ர க்ஷீரோதர்நவ சாம்பவ நக்ஷத்ர நாயக ஷம்புசிர சூடாமணிர் விபு தபஹர்த்த நபோ தீபோ நமன்யேதானி ய படேத் ப்ரத்யஹம் பக்தி சம்யுக்த தஸ்ய பீட வினஸ்யதி ததினே ச படேத்யஸ்து லாபேத் சர்வம் சமீஹதம் கிரஹதீனாம் ச சர்வேஷாம் பவேத் சந்த்ர பலம் சதா CHANDRA MANTRA IN ENGLISH : (28 NAMES) (CHANT 28 TIMES) HE WHO READS THIS SLOKA WILL GET ALL KIND OF SUCCESS IN ALL MATTERS. CHANDRASYA SRUNU NAAMAANI, SHUBADHANI MAHEE PATHE, YANI SRUTHWA NARODUKHAN MUCHYATHE NATHRA SAMSAYA., SUDHAKARO, VIDHU, SOMO, GLOURABHJO, KUMUDA PRIYA, LOKA PRIYA, SHUBRA BHANU, CHANDRAMA, ROHINEE PATHI. SASEE, HIMAKARO, RAJA, DWIJARAJO, NISAKARA, AATHREYA, INDU, SEETHAMSU, ROSHADHEESA, KALA NIDHI., JAIVATHRUKO, RA